پشت پرده پلمب دفتر انجمن اسلامی دانشگاه خیام/ از توزیع عکس حامیان گروهک تروریستی پژاک تا حمایت از سران فتنه / مسؤولان دانشگاه همچنان در سکوت + تصاویر

با پایان دوره فعالیت انجمن اسلامی دانشگاه خیام مشهد، امروز دفتر این انجمن تا برگزاری انتخابات پلمب شد.

به گزارش سراج24،با پایان دوره فعالیت انجمن اسلامی دانشگاه خیام مشهد، امروز دفتر این انجمن تا برگزاری انتخابات پلمب شد.

این دفتر در روزهای اخیر حاشیه‌های فراوانی همچون حمایت از حامیان گروهک تروریستی پژاک و نصب تصاویر سران فتنه ایجاد کرده بود.

گفتی است برخی رسانه‌های زنجیره‌ای مدعی شده بودند که این دفتر توسط بسیج دانشجویی پلمب‌شده است اما پیگیری‌های فارس حاکی است این موضوع با دستور ریاست دانشگاه و با حضور حراست صورت گرفته است.

دقایقی پیش جمعی از دانشجویان این دانشگاه با تجمع در مقابل اتاق رئیس دانشگاه خواستار پیگیری و برخورد با مسببان وقایع اخیر شدند.

 

منبع:فارس

اخبار مرتبط

از تحریم علمی تا تاب‌آوری دانشگاهی؛ بریکس چگونه می‌تواند آسیب‌پذیری علمی ایران را کاهش دهد